Visum Cambodja

Visum voor Cambodja aanvragen

Visum Cambodja aanvragen? Gaat u binnenkort op reis naar Cambodja, dan heeft u een visum nodig. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het aanvragen van een visum voor Cambodja. Visumvoor.be helpt u graag met uw visumaanvraag.

Cambodja visum informatie

Visum voor Cambodja aanvragen

Doel:

Toerisme en zakelijk

Kosten: 

€54.95 per visum

Geldigheid

Visum is 90 dagen geldig.

Levertijd:

Gemiddeld binnen 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximaal 30 dagen.

Wat is de werkwijze van een visum voor Cambodja?

1. Vul het online aanvraag formulier in

Uw visum heeft u snel en eenvoudig aangevraagd. U hoeft hier alleen een online aanvraagformulier in te vullen.

2. Reken de aanvraag veilig af

U aanvraag kan meteen afgerekend worden met BanContact, Visa of Mastercard. Dit zijn de meest veilige en vertrouwde betaalmethodes in Belgie.

3. Het visum ontvangt u gemiddeld binnen 5 werkdagen

Uw visum wordt binnen 3 werkdagen bij u afgeleverd, dit kan per post of per mail.

Visum Cambodja

Voor uw reis naar Cambodja dient u in het bezit te zijn van een evisum. Deze kunt eenvoudig en snel aanvragen via VisumVoor.be. Het evisum is de digitale variant van het oorspronkelijke visum. Het evisum is 3 maanden geldig en heeft een maximale verblijfsduur van 30 dagen. U kunt met het visum maar een keer Cambodja in reizen.

Bij het aanvragen dient uw paspoort minimaal 6 maanden geldig te zijn na aankomst in Cambodja. Let er ook op dat uw gegevens in uw aanvraag exact overeenkomen met de gegevens in uw paspoort. U kunt geen evisum aanvragen wanneer u een van de volgende nationaliteiten bezit: Afghanistan, Algerije, Saoedi-Arabische, Bangladesh, Iran, Irak, Pakistan, Sri Lanka, Soedan, Nigeria. Neem voor informatie contact op met de ambassade van Cambodja

De ambassade van Cambodja is gevestigd in Brussel (België), in Nederland is geen consulaire vertegenwoordiging aanwezig.

Gegevens Ambassade Cambodja

Adres ambassade Cambodja: Avenue de Tervuren 264A 1150 Brussel België
E-mail: camemb.bel@mfa.gov.khwww.embassyofcambodia.org

Visum Cambodja verwerkingsduur

Het visum wordt verwerkt binnen twee werkdagen, afhankelijk van uw aanvraag en de verwerkingstijd bij de ambassade kan dit langer duren.