Visum Egypte

  • Vraag nu aan en ontvang uw visum binnen 5 werkdagen.
  • Hulp nodig? Onze klantendienst is 7 dagen per week bereikbaar.
  • Onze klanten geven ons een 9,5 voor onze diensten.

Visum voor Egypte aanvragen

Visum voor Egypte nodig? Op VisumVoor.be staat alle informatie die uw nodig heeft om uw aanvraag te voltooien. Met VisumVoor vraagt u uw visum eenvoudig en snel aan! Met VisumVoor heeft uw visum binnen enkele werkdagen in huis.

Egypte visum informatie

Visum voor Egypte aanvragen

Doel:

Toeristisch

Kosten: 

€34.95 per visum

Geldigheid

Het visum is 90 dagen geldig

Levertijd:

Binnen 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximaal 30 dagen.

Hoe vraagt u een visum voor Egypte aan?

1. Vraag het visum aan

Het aanvragen van een visum is zo gedaan, u hoeft alleen ons simpele aanvraagformulier in te vullen.

2. Aanvraag afrekenen met BanContact of CreditCard

Uw aanvraag kunt u meteen afrekenen met vetrouwde betaalmethodes zoals BanContact, Visa of Mastercard.

3. Binnen 5 werkdagen ontvangt u het visum

Na het indienen van uw aanvraagformulier ontvangt u uw visum per post of mail binnen slechts 5 werkdagen.

Visum Egypte

Voor uw reis kunt online een visum aanvragen voor Egypte. Het aanvragen gaat niet volledig online omdat u sommige stukken fysiek, o.ao paspoort en twee pasfoto’s, dient aan te leveren. Zonder het ontvangen van uw paspoort en pasfoto’s kunnen wij de aanvraag helaas niet voor uw doen. U kunt uw paspoort en foto’s aangetekend naar ons versturen. Na het indienen van uw aanvraag en het voldoen van de betaling ontvangt u van ons binnen 12uur verdere instructies hoe de stukken aan te leveren.

Wat voor soort visum kan ik aanvragen?

Via visumvoor.be kunt u een visum voor toeristische en zakelijke doeleinden aanvragen. Daarnaast kunt u kiezen uit een single entry (eenmalige entree) in een periode van 3 maanden en multiple entry (meermaals) in een periode van 6 maanden, handig als u Egypte vaker wilt bezoeken over een periode van 6 maanden.

Kan ik een werk visum aanvragen?

Nee, bij ons kunt u helaas geen werk vergunning aanvragen.

Welke stukken dienen allemaal aangeleverd te worden?

Naast uw paspoort en pasfoto’s dient ook een kopie van uw vliegticket en vluchtschema op te sturen.

Welke extra vereisten zijn er nodig voor een zakelijk visum?

Naast bovenstaande stukken dient u ook een garantiebrief aan te leveren.
Een garantiebrief dient te voldoen aan de volgende eisen:
Dient afgegeven te zijn door een Nederlands bedrijf of een in Nederland gevestigd bedrijf.
Naam van de aanvrager dient vermeld te worden op de brief.
Naam en adres van het bedrijf dient vermeld te zijn.
Het doel van de reis, het aantal (in) reizen in Egypte en de duur van het visum dient vermeld te zijn.
Het bedrijf dient te vermelden dat ze garant staan voor alle kosten.
Garantiebrief dient opgesteld te zijn op bedrijfspapier.