Visum Tadzjikistan

  • Ontvang uw visum binnen 48 uur.
  • Onze klantendienst is altijd bereikbaar voor uw vragen.
  • VisumVoor heeft een beoordeling van 9,5.

Visum Tadzjikistan aanvragen

Start u reis naar Tadzjikistan met het aanvragen van een visum. Deze heeft u namelijk nodig! Met VisumVoor.com heeft u alle informatie binnen handbereik en vraagt u het visum eenvoudig en snel aan. Start snel uw aanvraag op VisumVoor.be.

Tadzjikistan visum informatie

Visum Tadzjikistan aanvragen

Doel:

Toeristisch en zakelijk visum

Kosten: 

€99.95 per visum

Geldigheid

Visum is 2 jaar geldig

Levertijd:

Binnen maximaal 48 uur.

Verblijfsduur:

Maximaal 45 dagen.

Wat is de werkwijze bij een visum voor Tadzjikistan?

1. Dien online de aanvraag in

Aanvragen gaat simpel door ons gemaakte eenvoudige aanvraagformulier, dit kost u slechts enkele minuten.

2. Betaal de aanvraag met BanContact, Visa of Mastercard

Meteen afrekenen kan veilig en online met BanContact, Visa of Mastercard.

3. Binnen 48 uur ontvangt u het visum

Na het indienen van uw aanvraag ontvangt u uw visum binnen slechts 48uur!

Tadzjikistan algemene informatie

Visum aanvragen

Tadzjikistan Visum Informatie

Voor het bezoeken van Tadzjikistan is een visum verplicht. Deze kunt u volledig online aanvragen zonder fysieke stukken op te sturen.

Visum Tadzjikistan

Het visum voor Tadzjikistan geeft toegang tot het land voor maximaal 45 dagen. Langer blijven dan 45 dagen is helaas niet mogelijk en toch langer blijven wordt beboet. Ook is het van belang dat uw paspoort minimaal 6 maanden vanaf aankomstdatum geldig is. De gegevens die opgeeft tijdens aan het aanvragen dienen daarbij ook overeenkomen met de gegevens in uw paspoort. Dit wordt meermaals gecontroleerd bij de grens. Mocht er iets niet kloppen dan wordt u toegang tot het land geweigerd en dient u een nieuwe visum aan te vragen.

Kan ik een visum aanvragen om Tadzjikistan meermaals in te reizen?

Een multiple entry visum is helaas niet beschikbaar.

Informatie op mijn aanvraag komt niet overeen met mijn paspoort?

Helaas is achteraf wijzigen niet mogelijk. Mochten uw gegevens niet overeenkomen dan dient u een nieuwe aanvraag in te dienen.

Hoe lang duurt de verwerking van mijn aanvraag?

Uw aanvraag wordt gemiddeld binnen 48u verwerkt. Dit is wel afhankelijk van uw aanvraag en kan langer duren.

Land niet in maar wel landen op vliegveld van Tadzjikistan?

Indien het vliegveld niet verlaat dan heeft u geen visum nodig.

Wat is een GBAO permit?

GBAO is Gorno-Badakhshan Autonomous, dit is een gebied waar een aparte vergunning voor nodig is naast het visum voor Tadzjikistan. Wanneer u in het bezit bent van deze vergunning kunt u Autonomous Mountainous Region of Badakhshan bezoeken met uitzondering van Sarez Lake.

Back To Top