Visum Vietnam

Visum voor Vietnam aanvragen

Op reis naar Vietnam? Vergeet dan niet uw visum aan te vragen voor Vietnam. Via VisumVoor.be vraagt uw visum snel en eenvoudig aan. VisumVoor.com helpt u graag met uw aanvraag en zorgt ervoor dat uw visum binnen enkele dagen in huis.

Vietnam visum informatie

Visum voor Vietnam aanvragen

Doel:

Toeristisch, zakelijk en doorreizen

Kosten: 

€39.95 per visum

Geldigheid

Visum is 30 dagen geldig.

Levertijd:

Gemiddelde levertijd is 5 werkdagen.

Verblijfsduur:

Maximale verblijfsduur is 30 dagen.

Wat is de werkwijze bij een visum voor Vietnam?

1. Vraag het online visum aan

Een visum aanvragen is makkelijk en snel aangevraagd via ons eenvoudige aanvraagformulier. Dit kost u slechts enkele minuten.

2. Reken de aanvraag veilig af

Met BanContact, Visa of Mastercard rekent u veilig en snel uw visum af!

3. Het visum ontvangt u gemiddeld binnen 5 werkdagen

Na het indienen van uw aanvraagformulier ontvangt u visum voor Vietnam binnen slechts 5 werkdagen.

Visum voor Vietnam en visum on arrival.

Voor uw reis naar Vietnam is er altijd een visum nodig. Een visa on arrival in combinatie met een autorisatiebrief maakt het mogelijk om Vietnam te betreden zonder een bezoek aan de ambassade. U kunt hiermee bij aankomst meteen uw visum ophalen op het vliegveld.

Wat is visa on arrival?

Visa on arrival is een proces dat het mogelijk dat uw visum op het vliegveld in Vietnam kunt ophalen. Via VisumVoor.be kunt u dit visum aanvragen. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag wordt verwerkt bij het immigratiekantoor. Bij goedkeuring ontvangt u van onze een autorisatiebrief. Deze brief bevat uw feitelijke goedkeuring. De brief dient u uitgeprint mee te nemen en aan te tonen bij het inchecken. Bij aankomst kunt uw visum ophalen.

Wat is een autorisatie brief?

De autorisatiebrief is uw goedkeuring voor het ophalen van visum bij aankomst. Let er wel dat deze brief is opgesteld in het Vietnamees. De autorisatiebrief kent twee vormen een open en gesloten. Een open bevat ‘autorisaties’ voor meerdere reizigers (hoeft niet zelfde gezelschap te zijn) en een gesloten brief bevat alleen uw eigen gegevens. Uiteraard is de keuze voor welke brief u wilt gaan aan u.

Wie moet een visum aanvragen

Iedere reiziger met een eigen paspoort dient een visum aan te vragen. Dit geld ook voor kinderen. Mocht u uw kinderen vermeld hebben in uw eigen paspoort dan is een eigen visum voor de kinderen niet nodig.

Visum bij aankomst aanvragen/ kopen

Een visum bij aankomst kopen is helaas niet mogelijk. U dient bij het inchecken al uw goedkeuring/ documenten tonen.

Kosten

De kosten voor het visum bestaat uit twee delen. Een uitnodigingsbrief en de stamping fee. Voor aankomst voldoet u de kosten van de brief en de kosten voor de stamping fee betaald in Vietnam. Let erop dat u in het bezit bent van de juiste valuta, voor Vietnam geld betalen in contanten van Amerikaanse Dollars of Vietnamese Dong.

Hieronder staan onze kosten vermeld:

Type visum Onze kosten Stamping Fee Totaal
1 maand single € 19,95 $ 25 ~ € 42
1 maand multiple € 23,95 $ 50 ~ € 46
3 maanden single € 26,95 $ 25 ~ € 49
3 maanden multiple € 39,95 $ 50 ~ € 62

1 maand single entry visa

Dit visum verschaft toegang tot Vietnam voor de duur van een maand. Wanneer u Vietnam verlaat vervalt dit visum. Dit visum is prima geschikt voor de meeste reizigers.

1 maand multiple entry visa

Dit visum verschaft toegang tot Vietnam voor de duur van een maand. Verschil met de single entry is dat u hiermee zo vaak als u wil Vietnam kan in en uit reizen. Handig wanneer u de reis wil combineren met een bezoek aan een buurland.

3 maanden single entry visa

Met dit visum heeft u recht op toegang tot Vietnam voor de duur van 3 maanden. U mag slechts eenmaal Vietnam binnen reizen. Wilt u rond reizen in Vietnam, zonder een buurland te bezoeken, dan raden wij u dit visum aan.

3 maanden multiple entry visa

Met dit visum heeft u recht op toegang tot Vietnam voor de duur van 3 maanden en kunt u Vietnam zo vaak als u wil in en uit reizen. Ideal voor reizigers die voor langere tijd in Vietnam verblijven en buurlanden willen bezoeken.

Wat moet u meenemen?

Op reis neemt u mee:

  • de approval letter (ontvangt u van ons)
  • een aanvraagformulier (ontvangt u van ons)
  • twee recente pasfoto’s
  • de kosten voor de “stamping fee” dient u ter plaatse te voldoen in Amerikaanse Dollars.