Wij zijn al sinds 2015 de online visum aanbieder

Hoe het allemaal begon

In het verleden ben ik in de mogelijkheid geweest om veel te reizen. Vanwege mijn reiservaring werd er door familie en vrienden vaak beroep gedaan op mijn kennis met betrekking tot reistoestemmingen en visums. 

De combinatie van mijn reispassie en grote interesse in ICT en webdesign brachten mij op het idee om visumvoor.be te starten. Wat is er nou leuker dan je passie en interesses gebruiken om anderen te helpen? 

Vanuit dat perspectief is visumvoor.be nu sinds 2015 een feit en helpen wij onze bezoekers met de visum verwerking en voorzien wij hen in allerlei informatie omtrent reizen, visums en reisvoorbereiding. 

Heeft u nog tips hoe wij visumvoor.be kunnen verbeteren? Wij hebben dan oren naar. Laat het ons weten!

Vragen?

Heeft u een vraag, neemt u dan hier contact met ons op. 

Hoe werken wij?

Uw aanvraag wordt gecontroleerd

Wanneer u de aanvraag indient wordt deze door ons gecontroleerd of alle informatie compleet is. Mocht iets ontbreken dan nemen wij contact met u op. Zo is er bijvoorbeeld veel verwarring over de O of 0 in mijn paspoortnummer.

Wij verwerken uw aanvraag

Zodra alle informatie is verzameld wordt uw visum door ons (geautomatiseerd systeem) verwerkt. Hierdoor heeft u soms al binnen 10 minuten uw aanvraag al binnen!

Het visum ontvangt u per mail of post

Het visum wordt u per mail toegestuurd. Mocht u het op prijs stellen dan kunt u het visum ook per post ontvangen, dit is aan te geven tijdens de aanvraag.